Menü Bezárás

„Gyöngyöt az embernek…” – svájci turnén a Misztrál trió

A Magyar Katolikus Püspöki Konferencia Külföldi Magyar Lelkipásztori Szolgálata az Ars Sacra Alapítvánnyal együttműködésben közösen szervez művészeti és kulturális programokat a diaszpóramagyarság számára.

A tavalyi év tapasztalatai alapján idén a közösségek lelki megerősödését tűzték ki fő misszióként. Az év során történelmi jelentőségű európai nagyvárosokban keresik fel az ott élő magyarságot és zenével, irodalommal egybekötött együttlétre, találkozásra hívják őket. Céljuk, hogy a külhoni magyar katolikus közösségek szoros összeköttetésben maradjanak a magyar katolikus egyházzal és a művészi élményeken túl megtapasztalják a közösségi együttlét örömét.

Felkérésükre május első hetében turnéra indul Svájcba a Misztrál Együttes három tagja. Az 1997-ben alakult Misztrál együttes a magyarországi zenei élet egyik népszerű verséneklő formációja. Dalaik egyre inkább önálló minőséget, sajátos „Misztrál-hangzást” hordoznak. Heinczinger Miklós, Tóbisz Tinelli Tamás és Török Máté „Gyöngyöt az embernek…” című előadását Genfben, Baselben és Zürichben hallhatja a közönség.

Időpontok és helyszínek:

2022. május 5. csütörtök 18:00
Genf, Chapelle de Ciontrin, Chemin de Rouisseau 36., CH-1216 Cointrin (GE) Suisse

2022. május 7. szombat 19:30
Basel, Sacre Couer-templom, Feierabendstr. 68.

2022. május 8. vasárnap 13:30
Zürich, Bruder Klaus-templom, Milchbuckstrasse 73.
Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.