Menü Bezárás

Május 6-án elsőszerdai online szentmise Isten Szolgája Esterházy János boldoggá avatásáért és a közép-európai nemzetek megbékéléséért

Az alsóbodoki Esterházy János Zarándokközpont és a Dévai Szent Ferenc Alapítvány szeretettel hív mindenkit az Isten Szolgája Esterházy János boldoggá avatásáért és a közép-európai nemzetek megbékéléséért felajánlott következő elsőszerdai, május 6-i online szentmisére, amelybe a magnificat.ro honlapon kapcsolódhatnak be az érdeklődők.

Program:

16.30 (magyar idő szerint) – Virtuális zarándoklat az alsóbodoki Esterházy János Zarándokközpontban

17.00 (magyar idő szerint) – Szentmise Isten szolgája Esterházy János boldoggá avatásáért és a közép-európai nemzetek megbékéléséért. Bemutatja: Böjte Csaba ferences szerzetes

A Dévára kihelyezett fogadalmi szentmise legfőbb küldetése, hogy az Isten Szolgája Esterházy János boldoggá avatásáért mondott szentmisében a nemzeti összetartozás jegyében imában egyesüljünk erdélyi és kárpát-medencei testvéreinkkel; vértanúink és szentjeink közbenjárását kérve együtt könyörögjünk nemzetünk, Európa és a világ jövőjéért, a Jézus nyomába lépő Esterházy János példáját követve merjük hitünket védelmezve, a Szentlélek sugallatát befogadva teljes megbocsátásban ráhagyatkozni az Atya akaratára.

Az elsőszerdai online szentmisék a vírusjárvány végéig folytatódnak. „Ahol ugyanis ketten vagy hárman összegyűlnek a nevemben, ott vagyok közöttük” (Mt 18,20).

Forrás: Dobos Marianne / Fr. Pawel Cebula OFM Conv
Portrék: Simon M. Veronika