Menü Bezárás

Rendhagyó találkozó vezetők részére a kaposvári egyházmegyében

Az üzleti világ működésének keretei az európai keresztény értékrenden alapulnak. Ezek: a másik fél tisztelete, a bizalom, a nyitottság, a segítés a rászorulókon és a társadalmi felelősségvállalás. Ez az értékrend az alapja az ÉrMe Hálózat működésének, és ezt fejezi ki jelmondata is: „Az üzlet több, mint profit!” Ennek szellemében hívják 2022. június 2-án egynapos rendhagyó üzleti találkozóra a Somogy megyei vállalkozókat, üzleti vezetőket.

A rendezvény célja lelki és üzleti közösség létrehozása, ahol a résztvevők kölcsönösen erősíthetik egymást értékrendünkben és piaci pozícióinkban egyaránt. 

A nap folyamán meghallgatják Varga László megyéspüspök atya lelki iránymutató gondolatait, továbbá – országos és a régiós üzleti lehetőséget érintő témakörökben – szakmai előadásokon, beszélgetéseken vesznek részt. „A napi rutinból egy napra kiszakadva, a Bánó Birtok nyugodt, exkluzív környezetében elég időt szánhatunk önmagunkra és egymásra, hogy személyes fejlődésünk és üzleti előrelépésünk lehetőségein munkálkodjunk. Támogatást kapunk ehhez felkért előadóinktól, beszélgetőtársainktól is: ott lesz Varga László megyéspüspök, Csite András, a Hétfa gazdaságkutató ügyvezetője, Kovács Tamás, a Szabadics Zrt. elnöke; Mocsai Lajos, a Bánó Birtok tulajdonosa; valamint Szabadhegÿ Péter befektető, volt londoni nagykövet és mezőgazdasági nagyvállalkozó. Megismerhetjük a keresztény vezetők és vállalkozók országos ÉrMe (ÉrtékMegőrző) Hálózatának tevékenységét és országos kapcsolati hálóját is” – áll a szervezők közleményében.

A találkozó időpontja:
2022. június 2., csütörtök, 9-től 17 óráig.

Helyszín:
Bánó Birtok, Felsőmocsolád

RÉSZLETES PROGRAM, RÉSZVÉTELI DÍJ, TOVÁBBI INFORMÁCIÓ ITT.

Szeretettel várják az érdeklődőket a találkozó szervezői:
ÉrMe Kaposvár Klub
ÉrMe Hálózat

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.