Menü Bezárás

Szellemi harc az üzleti életben? – Lelki Est május 11-én Budapesten Varga László püspök atyával

Az ÉrMe Hálózat szeretettel hív minden érdeklődő, nyitott szívű keresztény vállalkozót és cégvezetőt 2022. május 11-i, budapesti Lelki Estjére, amelyen Varga László kaposvári megyéspüspök tart elmélkedést arról, hogyan tudjuk hitelesen, egységes hivatásként megélni üzleti tevékenységünket és keresztény elkötelezettségünket.

Varga László püspök – a népszerű lelkigyakorlatairól is ismert Laci atya – előadásaiban gyakran felbukkan a „szellemi harc” gondolata, annak felvetése, hogy miképpen állhatunk ellen a rosszra csábító erőknek, hogyan állhatunk ki a jó mellett. Ez a probléma napjainkban is rendkívül aktuális, és feltétlenül érdemes önmagunknak feltenni a kérdést: vezetőként, vállalkozóként miképpen vívhatjuk meg jól ezt a „szellemi harcot”? Vajon milyen fegyverekkel támad a „szellemi ellenség” a keresztény vállalkozókra, vezetőkre?

Laci atya erről is beszél majd az ÉrMe 2022. május 11-i Lelki Estjén, amelyre szeretettel várnak minden érdeklődő, nyitott szívű keresztény vállalkozót és vezetőt. Az est folyamán a jelenlévők asztaltársaságokba rendeződve is beszélgetnek erről és vacsorára is együtt maradnak. 

„Sokan küzdünk azzal, hogy az üzleti életben végzett munkánk és keresztény világnézetünk között nehezen tudunk összhangot teremteni. És nemcsak elméletben, hanem a napi döntések szintjén is magunkra maradunk ezekkel a dilemmákkal. Talán éppen most jött el az ideje, hogy ebben a húsvéti időszakban erre szánjunk egy estét, és szembenézzünk a problémával… A Lelki Esten a magunkhoz hasonló vállalkozók és vezetők társaságában, értő közegben tehetjük meg ezt” – ajánlják a programot a szervezők.  

Időpont: 2022. május 11., szerda, 17 órától 21 óráig
Helyszín: Hotel Benczúr (1068 Budapest, Benczúr u. 35.)
Részvételi díj (belépő): 15 000 Ft, mely a helyszín, a vacsora és a szervezés költségeit fedezi
Támogatójegy: 10 000 Ft (a részvételi díjon felül), mely összeggel a kaposvári Irgalmasság Házát támogatják (több jegy is vásárolható)

A szervezők most is gondolnak a rászorulókra! A Kaposvári Egyházmegye által működtetett Irgalmasság Háza a szükséget szenvedő embertársainkat szolgálja, illetve az őket segítő önkéntesek munkáját fogja össze, az imaszolgálattól egészen a konkrét karitatív támogatásig. A támogatójegyekből származó bevételt ennek az intézménynek ajánlják fel. Kérik, hogy aki teheti, vásároljon támogatójegy(ek)et is.

További részletek és jelentkezés itt.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.