Menü Bezárás

Jó reggelt, Jó Isten! – Csodák, gyógyulások, tanúságtételek Covid idején (felhívás)

A Mária Országa Imaközösséget Kiss Antal alapította, aki feleségével 2019 nyarán végigjárta az El Caminót. Ezen a zarándokúton született meg benne a lelki elhatározás, hogy 2020 januárjától szeptemberig, az 52. Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus előkészítésére, szervezésére készülve nagykilencedet szervezzen. Minden hónap első péntekén, délután négy órakor közös rózsafüzérimádkozásra hívja a katolikus hívőket a budai vár Rondellájánál álló Máriaanya-szoborhoz. A Mária Országa Imaközösséggel, csatlakozó társaival együtt az ezeréves Magyarországot szeretné szolgálni az imádság, a szeretet és az összefogás erejével. Az imaközösség társalapítói Eperjes Károly színművész, Csókay András idegsebész és Gaál Mária, az Egyházközségi Nővérek Társaságának vezetőnővére, lelkivezetője pedig Székely János püspök, aki jelen is volt alkalmainkon.

A női méltóság, a csodálatos anyai lét kikopni látszik a világból. Szent István királyunk élete végén felajánlotta az országot Szűz Máriának. Ő is az Anyára bízta az országot. Ha Máriát kicsit is vissza tudjuk hozni a magyar közgondolkodásba, akkor személyében az anyaság és a nőiség visszanyerheti azt a méltóságot, amely benne teljesedett ki az által, hogy Istenanya lehetett. A Rondella szobrában a két dolog összetalálkozik: Magyarok Nagyasszonya és Mária anya.

A Covid-járvány kapcsán imaszándékainkat kiegészítettük a betegekért, orvosokért, ápolókért, önkéntesekért mondott szándékokkal és nem kis meglepetésünkre sok olyan történet jutott el hozzánk, ahol az imádság erejével csodás gyógyulásoknak lehettünk tanúi. Ezért elhatároztuk, hogy szerkesztünk egy kötetet Jó reggelt Jó Isten! – Csodák, gyógyulások, tanúságtételek Covid idején címmel. Megkezdtük gyűjteni azokat a történeteket, amelyekben az imádság nyomán megnyilvánult Isten csodálatos, az emberi értelmet meghaladó gyógyító ajándéka.

További részletek az alábbi plakáton.

Isten áldását kívánva:

Trill Helga

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.