Menü Bezárás

Online követhető az Eucharisztiával kapcsolatos diákpályázatok értékelése

Az erdélyi hittan.ro honlap által meghirdetett Eucharisztiával kapcsolatos pályázatok lezárultak. A gyulafehérvári, szatmári, nagyváradi és temesvári egyházmegyékből egyaránt érkeztek pályamunkák. Az I–IV. osztályosoktól 89, az V–XII. osztályosoktól 39 alkotás érkezett. Az Oltáriszentség és a családom című felhívásra a kisebbek rajzot, festményt, kollázst küldtek, a felső tagozatosok és a középiskolások pedig az Őáltala, Ővele és Őbenne témában digitális kiskönyvvel pályáztak. Az értékelést nyolc személy – hittantanárok, egyetemi hallgatók, pap és a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus munkatársa – végezte, előre meghatározott szempontok szerint.

A pályázatok hivatalos értékelése március 31-én, szerdán este romániai idő szerint 19 órától kezdődik. Az esemény a hittan.ro honlapon és Facebook-oldalán élőben követhető lesz. Az értékelésen jelen lesz Böcskei László nagyváradi megyés püspök is.

A kiírók és az értékelők szeretettel hívják és várják a képernyők elé a pályázókat, családtagjaikat, barátaikat és minden kedves érdeklődőt!

 

Vélemény, hozzászólás?