Menü Bezárás

A korábban indoklás nélkül törölt helyett új Facebook-oldalt indít Molnár Levente operaénekes

Először felfüggesztette, majd indoklás nélkül törölte Molnár Levente közel 20 000 követővel rendelkező Facebook-oldalát a közösségimédia-óriás. Több hónapos egyeztetés után sem sikerült visszaszerezni azt, így a művész most új oldalt indít, és arra kér mindenkit, segítsen eljuttatni azt a rajongóihoz.

„Tavaly novemberben függesztették fel az oldalt, a közösségi alapelvek megsértésére hivatkozva. Nagyon sokáig próbáltuk visszaszerezni, ígéretet is kaptunk rá, hogy az ellenőrzés eredményét megosztják velünk, és lehetőségünk lesz fellebbezni is, ha kedvezőtlen a döntés. Ám egyszer csak minden figyelmeztetés nélkül teljesen törölték az oldalt. Soha nem tudtuk meg, mi volt a baj, ha volt egyáltalán. Végtelenül csalódott voltam, sok munka, energia volt benne és elveszett minden, a kedves és szép rajongói üzenetek, kommentek, évekre visszamenőleg. Különösen fájdalmas volt ennyire elvágva lenni a közönségtől akkor, amikor más módon nem is volt lehetőségünk találkozni. Kizárólag az ő kedvükért indítok új oldalt, mert tudom, hogy hiányolják. Az elmúlt hetekben voltam otthon, ott még az utcán is megállítottak, hogy mi történt. Mondtam nekik, hogy »tiltott operaénekes« lettem, erre a kis viccre utal a borítókép is az új oldalon” – nyilatkozta a Liszt-díjas művész.

Molnár Levente most arra kér mindenkit, segítsenek minél több emberhez eljuttatni új rajongói oldalát (amely IDE KATTINTVA érhető el), hogy újra kapcsolatba kerülhessen szeretett közönségével.

 

1 Comment

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.